Bongaa ilmastonmuutos

Miten ilmastonmuutoksen vaikutukset näkyvät sinun arjessasi ja ympäristössäsi? Kerro meille havaintosi!

Havainnot tuottavat tietoa seudun suunnittelun tueksi

Ilmastonmuutos vaikuttaa jo Suomessa, ja sen vaikutukset tulevat jatkossa voimistumaan edelleen. Tampereen kaupunkiseudun kahdeksan kuntaa toivovat nyt seudun asukkailta havaintoja, miten ilmastonmuutoksen vaikutukset tuntuvat ja näkyvät asukkaiden arjessa ja ympäristössä.

Vastaamalla Bongaa ilmastonmuutos -kyselyyn tuotat arvokasta tietoa muun muassa seudun kaavoituksen ja rakentamisen suunnitteluun. Havaintoja keräämällä ja niitä tarkastelemalla voimme paremmin varautua ja sopeutua ilmastonmuutokseen ja sen vaikutuksiin kaupunkiseudulla.

Kyselyyn vastaaminen vie 2–5 minuuttia. Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippupakettia.

Tutustu kyselyn tietosuojaselosteeseen:
Bongaa ilmastonmuutos -kyselyn tietosuojaseloste

Arvonnan säännöt:
Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan kaksi kappaletta Finnkino-leffalippupaketteja. Yksi paketti sisältää kaksi leffalippua. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran. Arvonta sulkeutuu 31.7.2022 klo 23:59, ja sen voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse. Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

Bongaa ilmastonmuutos -kysely toteutetaan osana Sopeutuva kaupunkiseutu -hanketta. Hanke on saanut tukea ympäristöministeriöltä Vähähiilisen rakennetun ympäristön ohjelmasta, jonka rahoitus tulee EU:n kertaluonteisesta elpymisvälineestä (RRF).

EU:n rahoittama -logo

Lisätiedot:

Antti Lippo

Kehittämispäällikkö

050 463 0732

antti.lippo@tampereenseutu.fi