Haemme liikennejärjestelmäpäällikköä

Haemme kuntayhtymän MAL-tiimiin sinua, tulevaisuusorientoitunut liikennejärjestelmäpäällikkö.

Liikennejärjestelmäpäällikkönä vastaat seudullisesta liikennejärjestelmätyöstä osana seudun yhdyskuntarakenteen suunnittelua. Huolehdit työssäsi seudullisen liikennejärjestelmätyöryhmän työskentelystä ja esittelet asioita kuntajohtajien ja seutuhallituksen kokouksissa. Teet yhteistyötä valtion liikennetoimijoiden kanssa ja edistät kaupunkiseudun näkyvyyttä kansallisen tason suunnittelussa. Osallistut myös Rakennesuunnitelman ja MAL-sopimuksen valmisteluun ja toimeenpanoon.

Tehtävässäsi korostuu kestävän liikkumisen edistäminen raiteilla, seudullisella pyöräverkolla ja kuntien katuverkolla. Huolehdit liikkumista koskevasta tietopohjasta ja kaupunkiseudun SUMP-suunnitelmasta.

Kuntayhtymän MAL-tiimissä kanssasi työskentelevät maankäytön suunnittelusta vastaava seutusuunnittelupäällikkö ja asuntopäällikkö sekä paikkatietoa tarjoava seututietopäällikkö.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja työkokemusta laaja-alaisesta liikennejärjestelmätyöstä.

Liikennejärjestelmäpäällikön kokonaispalkka määräytyy KVTES:n mukaan. Työsuhde on vakituinen. Tehtävään sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Toimita hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 11.10.2024 osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/liikennejarjestelmapaallikko/mEeyyW

Lisätietoja antavat seutujohtaja Päivi Nurminen, puh. 040 754 3692 ja rekrytoinnissa avustava yhteistyökumppanimme HRS Advisors, Tarja Kohtamäki, puh. 0400 797 453.


Kuva: Visit Tampere / Tampere taivaalta