Lomakkeet

Alla olevasta linkistä löydät luottamushenkilön perustietolomakkeen. Lataa lomake ensin koneellesi ja täytä se huolellisesti (muista huomioida myös klikattavat neliökentät). Tallenna ja tulosta täyttämäsi lomake ja palauta se allekirjoitettuna ko. toimielimen ensimmäisessä kokouksessa Juhani Pohjoselle. Jos on ongelmia, niin kokeile Chrome- tai Firefox-selainta.

Alla olevasta linkistä löydät sidonnaisuusilmoituslomakkeen. Lataa lomake ensin koneellesi ja täytä se huolellisesti (jokainen ilmoitettava asia omalle rivilleen). Tallenna ja tulosta täyttämäsi lomake ja palauta se allekirjoitettuna ko. toimielimen ensimmäisessä kokouksessa. Jos on ongelmia, niin kokeile Chrome- tai Firefox-selainta.

Alla olevasta linkistä löydät matkalaskulomakkeen. Lataa lomake ensin koneellesi ja täytä se huolellisesti. Tallenna ja tulosta täyttämäsi lomake ja palauta se allekirjoitettuna Juhani Pohjoselle. Jos on ongelmia, niin kokeile Chrome- tai Firefox-selainta.

Alla olevasta linkistä löydät oman auton käyttöilmoituslomakkeen. Lataa lomake ensin koneellesi ja täytä se huolellisesti. Tallenna ja tulosta täyttämäsi lomake ja palauta se allekirjoitettuna Juhani Pohjoselle. Jos on ongelmia, niin kokeile Chrome- tai Firefox-selainta.

Alla olevasta linkistä löydät palkkiolaskulomakkeen. Lataa lomake ensin koneellesi ja täytä se huolellisesti. Tallenna ja tulosta täyttämäsi lomake ja palauta se allekirjoitettuna Juhani Pohjoselle. Jos on ongelmia, niin kokeile Chrome- tai Firefox-selainta.

Alla olevasta linkistä löydät kulukorvauslaskulomakkeen. Lataa lomake ensin koneellesi ja täytä se huolellisesti. Tallenna ja tulosta täyttämäsi lomake ja palauta se allekirjoitettuna Juhani Pohjoselle. Jos on ongelmia, niin kokeile Chrome- tai Firefox-selainta.