Haemme kehittämispäällikköä suunnittelemaan tulevaisuuden kestävää kaupunkiseutua

Sinustako uudistuvan kaupunkiseudun tekijä? Haluatko rakentaa kanssamme ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää kaupunkiseutua?

Tampereen kaupunkiseutu on 0,4 miljoonan asukkaan ja 8 kunnan muodostama eurooppalainen kaupunkiseutu, jossa tehdään Suomen parasta seutuyhteistyötä. Tulevaisuutta suunnitellaan kilpailukyvyn, kestävän kasvun ja hyvinvoinnin teemoissa. Seudullisesta suunnittelusta huolehtii Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä.

Haemme kuntayhtymän seututoimistoon Tampereelle kehittämispäällikköä tulevaisuuden kestävän kaupunkiseudun suunnitteluun.

Edistät kaupunkiseudun monialaista hyvinvointia ja elinvoimasuutta yhdessä kuntien, kaupunkien ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Vahvistat seututiimissämme kestävän kaupunkiseutukehityksen ja tulevaisuustyön osaamista, tietopohjaa ja tulevaisuuskeskustelua. Huolehdit myös Hiilineutraali Tampereenseutu 2030 -ohjelman koordinoinnista.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja osaamista kestävän kaupunkiseudun kysymyksissä. Olet vahvasti kiinnostunut tulevaisuuden skenaarioista ja ilmiöistä. Solmit yhteistyösuhteita nopeasti ja osaat hyödyntää erilaisten asiantuntijoiden osaamista ja asiantuntijuutta. Arvostamme kykyäsi toimia kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kunnallisen ja julkisen toimintaympäristön tuntemus on eduksi työssä menestymiselle.

Lisätietoja antavat seutujohtaja Päivi Nurminen 040 754 3692 ja HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453.

Katso tarkemmat tiedot ja hae tehtävää viimeistään 6.4.2020 osoitteessa www.hrsadvisors.fi