Etsimme seutuassistenttia vakituiseen työsuhteeseen

Tule tekemään Suomen parasta
seutuyhteistyötä kanssamme!

Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä on Tampellassa sijaitseva noin 10 hengen asiantuntijaorganisaatio, joka lisää kaupunkiseudun kuntien elinvoimaa seudullisella suunnittelulla ja toimeenpanoa tukien. Työtämme ohjaa seutustrategia. Käytännössä huolehdimme Tampereen ja sen kehyskuntien välisestä sujuvasta yhteistyöstä maankäytön, asumisen ja liikenteen sekä hyvinvointipalvelujen sektorilla. Lisäksi teemme tulevaisuuden ennakointia ja seudullista ilmastotyötä.

Haemme pysyvään työsuhteeseen sinua, palveluhenkinen seutuassistentti!

Seutuassistentti auttaa koko tiimiä onnistumaan tehtävissään. Hän toimii johdon ja asiantuntijoiden tukena, huolehtii toimistotyön sujuvuudesta, viestinnästä ja tiedon visualisoinnista, avustavista taloustehtävistä ja tapahtumajärjestelyistä. Seutuassistentti on kiinnostunut myös hankemaailmasta, ja hoitaa toimistomme pienet ja isot tehtävät ammattitaidolla ja palveluasenteella.


Sinulla on tehtävään soveltuvat koulutus, esim. AMK-tutkinto, hallitset hyvin tietotekniikan, mm. Office-työkalut, kirjoitat sujuvaa tekstiä ja olet kiinnostunut viestinnästä ja sosiaalisen median mahdollisuuksista. Ylläpidät myös verkkosivuja ja hallitset materiaalien visualisoinnin. Sinulla on jo kokemusta vaativista toimistotehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, palveluasennetta ja osaat toimia itsenäisellä tavalla. Kunnallisen toimintatavan tuntemus on työssäsi etu. Tehtävään sovelletaan 6 kk koeaikaa.


Voit kysyä lisätietoja seutujohtaja Päivi Nurmiselta,
p. 040 754 3692 tai HRS Advisors, Tarja Kohtamäeltä 0400 797 453.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.10.2020 mennessä.

Seutuassistenttina osallistun seutuyhteistyöhön mm. avustamalla tiimiä hankkeissa ja tapahtumajärjestelyissä. Työhöni kuuluu monipuolisia viestinnän tehtäviä: verkkoviestintää, some-kanavien sisällöntuotantoa ja tiedotteiden kirjoittamista.  Yhdessä paikkatietoasiantuntijamme Jussin kanssa tuotamme ja visualisoimme tilastotietoa kaupunkiseudusta. Seututoimisto on hieno näköalapaikka Suomen vaikuttavimpaan seutuyhteistyöhön!

Nykyinen seutuassistentti Aila