Etsimme seutusuunnittelupäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen

Tule seutusuunnittelupäälliköksi Tampereen seudun tulevaisuustoimistoon!

Työskentelet Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymässä ja autat seudun kuntia tekemään maankäytön ja asumisen yhteistyötä (MASTO-työryhmä). Työtäsi ohjaavat seutustrategia, Rakennesuunnitelma ja MAL-sopimus. Sijaisuus kestää vuoden 2021.

Toimintaympäristömme on ainutlaatuinen – rakennamme kaikki yhdessä Suomen toista metropolia ja eurooppalaista kestävää kaupunkiseutua. Annamme työstämme laatutakuun toisillemme, kuntien kaavoitusjohdolle sekä yhteistyökumppaneillemme.

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta kaupunkisuunnittelusta ja seututason ilmiöistä.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 2.11.2020 mennessä osoitteeseen kirjaamo@tampereenseutu.fi.

Lisätietoja voit kysyä seutujohtaja Päivi Nurmiselta, p. 040 754 3692.