Kiitos Seutufoorumiin osallistuneille!

Ensimmäinen striimattu Seutufoorumi on purkissa. Olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta joulukuun alussa järjestetystä webinaaritapahtumasta ja sen järjestelyistä, ja haluammekin nyt puolestamme kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita. Lämmin kiitos vilkkaasta keskustelusta! Saimme loistavia kannanottoja ja kehitysideoita tapahtuman chatissa ja paneelikeskustelussa. Erityiskiitos myös Seutufoorumin puhujat ja juontaja – teitte Seutufoorumista kiinnostavan ja mukaansatempaavan. 

Voit vielä palata tapahtuman tallenteeseen

Mikäli et päässyt paikalle tai joku osio meni ohi, voit katsoa Seutufoorumin tapahtumatallenteen. Tallenne on katsottavissa Seutufoorumin tapahtumasivulla. Löydät sieltä myös kuvia tapahtumasta ja Seutufoorumin puhujien blogikirjoitukset.

Myös palaute tapahtumasta on tervetullutta! Kaikki osallistuneet saivat heti tapahtuman jälkeen sähköpostiinsa palautekyselyn, johon ehdit vielä vastata. Olemme saaneet jo monia hyviä vastauksia, iso kiitos niistä!

Nähdään Seutufoorumissa 2021!