Harjoittelijahaku: Tule tekemään digitaalista kansalaispaneelia!

Tampereen kaupunkiseutu rakentaa uutta työkalua asukasosallisuuden kehittämiseksi ja hakee korkeakouluharjoittelijaa 3-4 kuukaudeksi. 

Kaupunkiseudun kansalaispaneeli on valtiovarainministeriön rahoittama hanke, jossa seudulle rakennetaan digitaalinen asukasosallistumisen työkalu. Kansalaispaneeli mahdollistaa asukkaiden yhdenvertaisen osallistumisen ja seudun asukkaita edustavan joukon keskustelun seutusuunnittelua koskevan päätöksenteon tueksi. Hankkeen toteutuksesta vastaavat Tampereen kaupunki ja Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä yhdessä seudun kuntien kanssa.  

Haemme korkeakouluharjoittelijaa rakentamaan digitaalista kansalaispaneelia kaupunkiseudulle. Korkeakouluharjoittelijan tehtävässä pääset mm. valmistelemaan kansalaispaneeliotosta, paneeliaiheiden valintaa ja keskustelumoderaattoreiden koulutusta.

Korkeakouluharjoittelija tukee hankkeen toteuttajia ja seudun kuntia vuorovaikutuksessa, tuottaa hankeaineistoja ja koordinoi asiantuntijayhteistyön järjestämistä. Etuna tehtävässä on ymmärrys asukasosallisuudesta ja digitaalisesta vuorovaikutuksesta. Arvostamme koordinointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työskentelyotetta, sekä maankäytön, liikennejärjestelmän tai hyvinvointipalveluiden suunnitteluosaamista.  

Työpaikan nimi: Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä 
Työaika: 36 h 15 min /viikko 
Harjoittelun ajankohta: touko-kesäkuu, elokuu (3 kk) 
Harjoittelijapalkka: 1250€ /kk 
Kelpoisuusvaatimukset: ylemmän korkeakoulututkinnon opiskelija, korkeakoulun myöntämä harjoittelutuki, sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. 

Tarjoamme asiantuntevan ja monialaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet, joustavat etätyömahdollisuudet ja näköalapaikan seutusuunnittelutyöhön.  

Lähetä hakemuksesi viimeistään pe 26.2.2021 klo 23.59 mennessä sähköpostitse antti.lippo@tampereenseutu.fi ja minna.lehrback@tampereenseutu.fi. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja linkki nauhoitettuun 2-4 minuutin videoon, jossa esittelet itsesi ja kerrot miksi juuri sinä haluat mukaan rakentamaan digitaalista kansalaispaneelia.  

Tehtävästä lisätietoja antaa: 
Kehittämispäällikkö Antti Lippo, p. 050 4630 732, soittoaika torstaina 18.2. klo 12.00-16.00.

Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä on Tampellassa sijaitseva noin 10 hengen asiantuntijaorganisaatio, joka lisää kaupunkiseudun kuntien elinvoimaa seudullisella suunnittelulla. Huolehdimme Tampereen ja sen kehyskuntien välisestä sujuvasta yhteistyöstä maankäytön, asumisen ja liikenteen sekä hyvinvointipalvelujen sektorilla. Lisäksi teemme tulevaisuuden ennakointia ja seudullista ilmastotyötä. 

Antti Lippo

Kehittämispäällikkö

050 463 0732

antti.lippo@tampereenseutu.fi