Rekrytointi: kehittämispäällikkö, kansallinen MAL-verkosto

Suurissa kaupungeissa ja kaupunkiseuduilla ratkaistaan tulevaisuutemme merkittäviä haasteita.

MAL-verkosto on valtakunnallinen maankäytön, asumisen ja liikenteen (MAL) kehittämisverkosto, johon kuuluu 18 Suomen suurinta kaupunkia tai kaupunkiseutua, valtion organisaatioita sekä Kuntaliitto. Toiminta perustuu kansalliseen kaupunkipolitiikkaan ja jäsenseutujen tarpeisiin.

Verkoston toiminta keskittyy MAL-suunnitteluun ja kaupunkipolitiikkaan, MAL-sopimuksiin, kaupunkiasumisen kehittämiseen ja seutukohtaisiin tarpeisiin. Jäsenseudut ja valtio-osapuolet työskentelevät ja käyvät vuoropuhelua seminaareissa, työpajoissa ja koulutuksissa sekä seutukohtaisesti.

Etsimme MAL-verkostolle kehittämispäällikköä.

Tehtävässä vastaat verkoston toiminnan suunnittelusta ja toimeenpanosta sekä rahoituksen hankinnasta ja ohjausryhmätyöskentelystä. Koordinoit verkostoa yhdessä erikoissuunnittelijan kanssa. Verkoston vastuuorganisaatio on Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä, jonka seututoimisto toimii ammatillisena työyhteisönäsi. Toimi on voimassa toistaiseksi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta kaupunkisuunnittelusta, kuntayhteistyöstä ja laaja-alaisesta maankäytön suunnittelusta. Hyvät viestintätaidot, kyky mallintaa asioita ja matkustusvalmius auttavat sinua onnistumaan.

Tutustu MAL-verkostoon tarkemmin: www.mal-verkosto.fi

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelo (cv) 12.9.2021 mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi.

Lisätietoja antavat seutujohtaja Päivi Nurminen, puh. 040 754 3692 ja MAL-verkoston puheenjohtaja Jarmo Linden, ARA, puh. 040 517 3379.