Etsintäkuulutus

Etsimme Tampereen kaupunkiseudun tulevaisuudesta kiinnostuneita ihmisiä asukasraadin jäseniksi tuomaan asukkaiden näkemystä ja yksilöiden ääntä kaupunkiseudun strategiatyöhön.

Vietätkö päivittäin tai viikoittain aikaasi Tampereen kaupunkiseudun eri osissa esimerkiksi työn, opiskelun tai vapaa-ajan harrastusten vuoksi? Haluatko vaikuttaa siihen, mistä kaupunkiseudun tulevaisuuteen suuntaavassa työssä puhutaan? Haluatko nostaa esiin seudun toimivuudessa ja viihtyvyydessä havaitsemiasi epäkohtia tai viedä eteenpäin viestiä seudun hienouksista? Oletko kiinnostunut pohtimaan omaa “seutulaisuuttasi”?

Oletko sinä etsimämme henkilö? Tunnetko jonkun, johon kuvaus sopii?

Raatilaisena toimisit omalla nimelläsi, yksityishenkilönä, etkä minkään taustatahon edustajana. Olisit valmis puimaan seudullisia kysymyksiä muiden raatilaisten kanssa esimerkiksi jollakin seututoimiston tarjoamalla sähköisellä kanavalla – ehkä myös seudun sosiaalisessa mediassa. Saattaisit joissakin strategiatyön kriittisissä vaiheissa ottaa kantaa strategiatyön vetäjien kokoamiin materiaaleihin ja heittää mukaan uusia ideoita.

Prosessin aikana sinulle kävisi myös kutsu muutamiin tilaisuuksiin: Seutufoorumille joulukuussa 2021 ja Seutupäivään keväällä 2022. Kiitokseksi panoksestasi prosessin saisit myös ilmaisen Nysse-lipun kuukaudeksi vapaasti valitsemanasi ajankohtana, jotta pääset tutustumaan seutuun bussilla, ratikalla tai vaikka junalla.

Ilmoita kiinnostuksestasi asukasraadin jäsenyyttä kohtaan 30.9. mennessä nettilomakkeella, jossa pyydämme sinulta muutamia yhteystietoja sekä perustelusi sille, miksi haluat raatiin mukaan. Kokoamme raatiin 8-10 asukkaan porukan, jolla on monipuolista mielenkiintoa, kokemusta ja näkemystä. Lähestymme raatiin valittuja sähköpostitse syyskuun aikana.

Päivi Nurminen

Seutujohtaja

040 7543692

paivi.nurminen@tampereenseutu.fi