HYMY-hankkeen webinaarin 1.9. tallenne ja materiaalit saatavilla

”Hanke on tuonut lisäarvoa kuntien hyvinvointityön kehittämiseen”, todettiin HYMY – hyvinvointiympäristön tietopohjan mallintaminen ja hyvinvointijohtamisen kehittäminen -verkostohankkeen loppuwebinaarissa 1.9.2021.

Hankkeen loppuwebinaarin tallenteen ja materiaalit löydät MAL-verkoston sivuilta:

HYMY-webinaarin tallenne ja materiaalit

HYMY-hankkeen (2019 – 2021) tavoitteena oli väestön terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen ja terveyserojen kaventaminen kuntien hyvinvointijohtamisen tiedollista taustaa ja kuntien strategisia hyvinvointijohtamisen valmiuksia kehittämällä. Hankkeessa kehitettiin rakennetun ympäristön indikaattoreja laajan hyvinvointikertomuksen laadintaan ja edistettiin hyvinvointitiedon vaikuttavuutta.

Verkostohankkeen jäsenet ovat Tampereen kaupunkiseutu, Lahden, Jyväskylän ja Kuopion kaupungit ja MAL-verkosto.

Lisätiedot:

Jaakko Uusimaa

Projektikoordinaattori

jaakko.uusimaa@tampereenseutu.fi