Kirjoituskilpailu kutsuu nuoria kertomaan tulevaisuuden liikkumisestaan

Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä järjestää nuorille kirjoitus- ja kuvakilpailun osana Euroopan Liikkujan viikkoa. Kilpailun tarkoitus on kutsua nuoria pohtimaan, miten he liikkuvat 10 vuoden päästä.

Kuntayhtymän järjestämän kirjoitus- ja kuvakilpailun teemana on liikkuminen, ja se on suunnattu Tampereen kaupunkiseudun oppilaitoksissa opiskeleville toisen asteen opiskelijoille. Kilpailussa nuoren tehtävänä on kertoa tekstillä tai kuvalla millaista hänen liikkumisensa on 10 vuoden päästä: ”Miten liikun tulevaisuudessa: kuinka jalkani kantavat?”

Paras kirjoitus palkitaan 500 euron lahjakortilla

Kirjoitussarjan voittaja palkitaan 500 euron lahjakortilla ja kuvasarjan voittaja 300 euron lahjakortilla. Lisäksi toiseksi sijoittuneet saavat lahjakortit. Lahjakortin voittajat saavat itse valita liikkumista edistävän tahon tai kaupan, johon lahjakortin käyttävät.

Kilpailuteokset tulee lähettää 26.9.2021 mennessä osoitteeseen info(at)tampereenseutu.fi otsikolla Liikkujan viikko kirjoituskilpailu tai Liikkujan viikko kuvakilpailu.
Tekstin pituus tulee olla noin 2000 merkkiä (yksi A4-paperi). Kuva voi olla myös kännykällä otettu.

Kilpailun järjestäjänä Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä vastaa voittajien palkinnoista ja nimeää henkilöt, joka valitsevat kilpailusarjojen parhaat teokset. Tampereen kaupunkiseutu pidättää itsellään oikeuden julkaista kilpailuun tulleita kirjoituksia ja kuvia.

Merja Nordling

Hyvinvointipäällikkö

040 588 1902

merja.nordling@tampereenseutu.fi

Tapani Touru

Liikennejärjestelmäpäällikkö

040 503 4237

tapani.touru@tampereenseutu.fi

Minna Lehrbäck

Seutuassistentti

040 544 1591

etunimi.sukunimi@tampereenseutu.fi