Koulumatka- ja liikkumiskysely on käynnissä

Tampereen kaupunkiseudun käynnistämä koulumatka- ja liikkumiskysely on tarkoitettu Tampereen seudun peruskoululaisille, lukiolaisille ja Tredun opiskelijoille sekä koulurakennuksissa käyville esikoululaisille sekä heidän huoltajilleen. Huoltajille on kyselyn lopussa muutama omaan liikkumiseen liittyvä kysymys.

Tervetuloa vastaamaan kyselyihin!

Kyselyt luokka-asteittain:

Huoltajan ja koululaisen yhteinen kysely

0-6-luokkalaisten kysely

7-10-luokkalaisten kysely

Toisen asteen opiskelijoiden kysely

Vastauksilla vaikutat liikkumisen kehittämiseen

Kyselyyn toivotaan vastauksia erityisesti lapsilta ja nuorilta. Vastauksia käsitellään anonyymisti ja hyödynnetään kuntien ja kaupunkiseudun liikkumisen suunnittelussa ja kehittämisessä. Kyselyn tulosten raportoinnista ei erotella yksittäisten henkilöiden vastauksia.

Alakoulun 3. luokasta eteenpäin kyselyyn vastaaminen onnistuu oletettavasti oppilaalta itsenäisesti. Jos huoltaja avustaa esi- tai alakouluikäisiä lapsiaan kyselyyn vastaamisessa, pyydämme huomioimaan, että vastaaminen on mahdollista jokaisesta lapsesta erikseen aloittamalla aina uusi kysely.

Monivalintakyselyyn vastaaminen kestää noin 10–15 minuuttia.

Kyselyn toteuttaa Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä yhteistyössä kuntien ja UKK-instituutin kanssa.

Tampereen kaupunkiseudun muodostavat Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi.

Lisätietoja kyselystä voi tiedustella sähköpostitse info@tampereenseutu.fi

Merja Nordling

Hyvinvointipäällikkö

040 588 1902

merja.nordling@tampereenseutu.fi