Etsimme hyvinvointipäällikköä!

Etsimme Tampereen keskustassa sijaitsevaan seutuorganisaatioon sivistyspalveluyhteistyöstä vastaavaa hyvinvointipäällikköä. Hyvinvointipäällikön työn tavoitteena on synnyttää seudullisia monimuotoisia ratkaisuja asukkaiden hyvinvointiin ja sivistyspalveluyhteistyön kehittämiseen sekä palveluyhteistyöhön yli kuntarajojen.

Oletko sinä uusi hyvinvointipäällikkömme?

Tehtävässäsi työskentelet sivistyspalvelujen seudullisen työryhmän kanssa ja edistät seutuyhteistyötä kasvatuksen, opetuksen, vapaa-ajan ja virkistyksen palveluissa. Sinulle tuttuja teemoja ovat myös segregaation ehkäisy, hyvinvointijohtaminen, palveluverkkokysymykset sekä digitaaliset palvelut. Hallitset poikkialaisen työskentelyn ja ilmiöpohjaisen ajattelun. Tuet omalla osaamisellasi myös seutuorganisaation monialaista asiantuntijatiimiä.

Toimit seutujohtajan ja sivistyspalvelujen työryhmän ohjauksessa. Työympäristönäsi on kuntayhtymän 10 hengen asiantuntijaorganisaatio ja kuntien virkajohto. Olet myös aktiivinen ministeriöiden ja koulutusorganisaatioiden suuntaan.

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa, suurten kaupunkiseutujen tuntemusta sekä kokemusta kuntayhteistyöstä ja projektimaisesta työskentelystä. Työn tuloksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista itsenäistä työskentelyotetta, strategista ja kehittämisorientoitunutta tapaa toimia, hyviä vuorovaikutustaitoja ja suullista sekä kirjallista ilmaisukykyä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisen tehtävän ja näköalapaikan ainutlaatuisessa seutuorganisaatiossa.

Jos kiinnostuit, kysy lisää seutujohtaja Päivi Nurmiselta, puh. 040 754 3692 / paivi.nurminen@tampereenseutu.fi tai ota yhteyttä HRS Advisorsin Tarja Kohtamäkeen, puh. 0400 797 453.

Toimita hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 26.2.2023 klo 23.59 mennessä hakulomakkeella.

Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä vastaa seutuyhteistyöstä Tampereen kaupunkiseudulla 0,4 miljoonan asukkaan alueella. Jäsenkuntiamme ovat Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Orivesi ja Vesilahti. Työtämme ohjaa Vehreä metropolimme -seutustrategia, joka linjaa yhteistyötä kaupunkiseudun lumoava arki, fiksu kasvu ja maailmalle avoin -teemoissa. Päätöksenteosta vastaa seutuhallitus tukenaan kuntajohtajakokous.