Tonttipäivän esitykset Tampereen seudun kuntien tonttitarjonnasta nähtävillä

Tampereen kaupunkiseudun perinteikäs Tonttipäivä 20.4.2023 keräsi Tampere-taloon noin 150 osallistujaa. Tapahtumassa nähtiin katsaukset Tampereen seudun kuntien tonttitarjontaan ja kuultiin ajankohtaista asiaa markkinaturbulenssin vaikutuksista.

Tampereen kaupunkiseudun perinteinen tonttipäivä 20.4.2023 tarjosi jälleen rakentajille ja rakennuttajille ajankohtaista tietoa seudun kuntien lähivuosien kaavasuunnitelmista ja tonttitarjonnasta. Tänä vuonna tapahtumassa oli mukana yhteistyökumppanina Business Tampere, ja ensimmäistä kertaa esittelyyn tuotiin myös seudun yritystontit.

Tonttipäivän esityksiin ja seudun kuntien tonttitarjontaan voi tutustua osoitteessa:
https://tampereenseutu.fi/ajankohtaista/tonttipaiva/

Tapahtuman keynote-puhujana toimi Aktian pääekonomisti Lasse Corin, joka avasi noin 150 Tampere-taloon saapuneelle kuulijalle markkinaturbulenssin vaikutuksia asunto- ja kiinteistökantaan sekä uudistuotantoon. Tampereen kaupunkiseudun kehittämispäällikkö Antti Lippo kertoi muun muassa ilmastonmuutokseen sopeutumiseen apua tuovasta työkalupakista ja seutusuunnittelupäällikkö Kaisu Kuusela antoi katsauksen seudulla parhaillaan työstettävästä rakennesuunnitelman päivityksestä.

Tonttipäivän 2023 järjestivät Tampereen kaupunkiseutu ja Business Tampere yhdessä Tampereen Sähkölaitoksen kanssa. Tampereen kaupunkiseutuun kuuluvat Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi.

Lisätiedot:

Kaisu Kuusela

Seutusuunnittelupäällikkö

040 579 3396

kaisu.kuusela@tampereenseutu.fi