Tutustu päivitettyyn Seutuvaikuttajan käsikirjaan!

Kuntapäättäjille ja sidosryhmille suunnattu Seutuvaikuttajan käsikirja on päivitetty. Käsikirja kertoo seutuyhteistyöstä ja Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toiminnasta. Käsikirjaan voi tutustua kuntayhtymän nettisivuilla. Opas jaetaan lähipäivinä seudun 350 kuntapäättäjälle.

Seutuvaikuttajan käsikirja kokoaa yksiin kansiin perustiedot Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toiminnasta. Tampereen kaupunkiseutuun kuuluvat keskuskaupunki Tampere ja seitsemän ns. kehyskuntaa; Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Vesilahti ja Ylöjärvi.

Seutuvaikuttajan käsikirja esittelee seutuyhteistyön toimintamallin, tulokset ja lähivuosien tehtävät. Oppaassa esitellään myös keskeiset toimijat kuten seutuhallituksen ja kuntajohtajakokouksen jäsenet sekä seudulliset työryhmät. Lisäksi kuntayhtymän asiantuntijat kertovat työstään. Käsikirjassa kuvataan myös tulevat seututyöt Seutupäättäjän työkalenterin avulla.

Käsikirjaan voi tutustua Tampereen kaupunkiseudun sivuilla: https://tampereenseutu.fi/seutuvaikuttajan-kasikirja/

Kutsu rakentamaan yhteistä seutua

Jo 17 vuotta toiminut seutuyhteistyö kaipaa väliajoin koostamista ja konkretisointia. Seutujohtaja Päivi Nurmisen mukaan nyt oli hyvä hetki päivittää opas, kun nelivuotinen valtuustokausi on puolivälissä. Käsikirja on suunnattu Tampereen seudulla kuntapäättäjille sekä vaikuttamis- ja asiantuntijatyötä tekeville, mutta tarjoaa tietoa jokaiselle, joka on kiinnostunut seudun kehittämisestä.

”Olemme juuri saaneet seudulle uuden seutuhallituksen ja tahdomme kertoa, millaista työtä Tampereen seudulla tehdään yhteisen hyvän eteen. Tämän oppaan myötä kutsumme kaikki mukaan rakentamaan Tampereen kaupunkiseutua kanssamme”, Päivi Nurminen sanoo.

Lisätiedot:

Päivi Nurminen

Seutujohtaja

040 754 3692

paivi.nurminen@tampereenseutu.fi