Tonttipäivän esitykset ovat nyt nähtävillä

Tampereen kaupunkiseudun Tonttipäivää vietettiin 23.4. Tavara-asemalla Tampereella noin 140 osallistujan voimin. Tapahtumassa esiteltiin alueen rakentajille ja rakennuttajille seudun kuntien tonttitarjontaa.

Tampereen kaupunkiseudun Tonttipäivässä nähtiin laaja kattaus seudun nykyiseen ja tulevaisuuden tonttitarjontaan. Asuin-, liike-, toimitila- ja teollisuustontteja sekä merkittäviä kaavoja olivat esittelemässä kaikki kaupunkiseutuun kuuluvat kunnat; Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi.

”Tonttipäivä osoitti, että seudulla on paljon tarjota; kunnista nostettiin esiin mielenkiintoisia ja keskenään erilaisia tontteja niin kerrostalojen kuin liiketilojen rakentamista varten. Yhteistä esityksillä oli toive rakentamisen laatuun ja kestävyyteen sekä seudun sini-vihreän luonnon tarjoamien puitteiden korostus”, summasi seutujohtaja Päivi Nurminen.

Tapahtuman esityksiin pääsee tutustumaan tästä linkistä: https://tampereenseutu.fi/ajankohtaista/tonttipaiva/

Keynote-puheenvuorossaan Rakennusteollisuuden Aleksi Randell kertoi asunto- ja kiinteistömarkkinoista suurissa kaupungeissa keväällä 2024. OP Tampereen asiakkuusjohtaja Oskari Tuominen antoi kommenttipuheenvuoron Tampereen seudun tilanteesta ja Tampereen kaupunkiseudun seutusuunnittelupäällikkö Kaisu Kuusela kertoi keskustakehittämisen konseptista Tampereen seudulla.

Tonttipäivän järjestivät Tampereen kaupunkiseutu ja Business Tampere yhdessä Tampereen Energian kanssa.

Lisätiedot:

Kaisu Kuusela

Seutusuunnittelupäällikkö

040 579 3396

kaisu.kuusela@tampereenseutu.fi